Termeni și Condiții

Termeni și condiții generale

www.just-be.ro

 

 

În momentul în care veți accesa, folosi și plasa o comandă pe site-ul www.just-be.ro, va trebui să acceptați termenii și condițiile care stau la baza acestuia. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă sfătuim citirea acestora cu atenție.

 

Produse

 

Facem în așa fel încât să prezentăm cât mai corect culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor existente. Independent de noi, culorile identificate pe monitorul, pot fi diferite față de cele ale produsului propriu-zis și asta din cauza calibrării diferite.

 

Comandă

 

Puteți comanda câte produse doriți, neavând o limită minimă impusă.

La prețurile afișate pe site, TVA-ul este inclus.

Taxele de transport vor fi calculate și generate automat, la plasarea comenzii, în funcție de adresa dvs. de livrare.

 

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din Romania și o trimitem împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Dacă faceți o comandă într-una dintre zilele lucrătoare până la ora 12:00, aceasta va fi procesată în aceeași zi, urmând să fiți contactat telefonic pentru a vă comunica data aproximativă a livrării și pentru a vă solicita confirmarea comenzii. În cele din urmă vom trece la pregătirea produselor dorite și vor fi depuse la curier (numai după primirea confirmării comenzii din partea dumneavoastră).

 

Urmând legile în vigoare, comanda făcută pe www.just-be.ro, este considerată un contract între client și ALTEX PROD SRL și trebuie executată de către ambele părți. Drept urmare, ALTEX PROD SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

 

Frecvent, magazinul nostru poate oferi promoții și reduceri pentru produsele afișate. Acestea vor fi vizibile, atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături, cât și pe factură. În momentul în care considerăm că este necesar ca prețurile afișate pe website să suporte anumite modificări, ne rezervăm dreptul de a o face, fără a afecta însă comenzile care au fost plasate până în momentul modificării prețurilor.

Există posibilitatea ca pentru anumite produse, stocul să fie epuizat, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă cu produsul comandat, veți fi anunțat în cel mai scurt timp posibil. În funcție de noul termen de livrare comunicat, dumneavoastră puteți accepta sau anula comanda. Ne rezervăm dreptul de a schimba cantitatea produselor din comandă sau de a anula comanda, în funcție de stocul disponibil, dar nu înainte să vă contactăm, pentru a vă anunța, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.

Înștiințarea trimisă către client, după efectuarea comenzii, are doar rol informativ, iar contractul se consideră încheiat în momentul recepționării coletului.

Având în vedere că lucrăm cu diferite companii: transport, plăți și terți, responsabilitatea pentru prestarea acestor servicii în condiții cât mai bune, revine integral acestora.

În același timp, just-be.ro, folosind serviciul de livrare printr-o firmă de curierat rapid, în momentul în care apar întârzieri, după ce coletul a fost predat firmei de curierat, nu se consideră răspunzător, dar vă stă la dispoziție cu informații privind stadiul livrării coletului, la adresa de mail contact@just-be.ro sau nr. tel: 0761 050 219.

Termenul de expediere al coletelor este între 2 - 7 zile lucrătoare, din momentul în care ați primit confirmarea comenzii, pe adresa dumneavoastră de e-mail, iar în cazul comenzilor plasate în cursul zilelor de sâmbată și duminică sau sărbători legale, veți fi contactat telefonic în prima zi lucrătoare, pentru a vă comunica data aproximativă a livrării și a vă solicita confirmarea comenzii.

Plata produselor comandate se face în sistem ramburs și se efectuează integral la livrarea comenzii, către curier sau prin plata online cu cardul, iar în cazul persoanelor juridice se acceptă și plata cu OP.

 

Limitare de responsabilitate

 

Conform legislației în vigoare, nu ne asumăm nicio responsabilitate cu privire la:

  • Întârzierea livrării din cauza furnizorului, curierului sau din alte motive independente de noi;
  • Deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar;
  • Informațiile eronate furnizate de dumneavoastră;
  • Neplăcerile create de furnizarea serviciilor de internet (ISP);
  • Conținutul sau natura site-urilor prin link-urile în urma cărora accesați site-ul.
  • Posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.

Returnare

 

În cazul în care vă personalizați singuri produsele, trebuie să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, iar conform art. 9-16 din OUG 34/2014 privind contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale, acestea sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere. Această regulă se aplică tuturor produselor care sunt prevăzute cu bifa - produs printat la cerere.

În cazul în care produsul prezintă un viciu ascuns (pată, descusut, rupt, print incomplet, etc.) și se constată că este din vina vânzătorului, acesta poate fi înlocuit sau restituită suma de bani, la alegerea clientului, iar taxele de transport vor intra în sarcina vânzătorului. Din momentul recepționării coletului, aveți la dispoziție 15 zile calendaristice pentru returnarea produsului. Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie îndeplinite câteva condiții de retur: ne contactați la adresa de e-mail contact@just-be.ro sau nr. tel: 0761 050 219, descrieți defectul neprevăzut al produsului, iar în cazul în care cererea face obiectul returnării, va trimitem pe mail formularul de retur, care trebuie completat de către dvs; produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost primit, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondența cu Just-be.ro), în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu formularul de retur.

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare. De asemenea, responsabilitatea folosirii anumitor imagini, altele decât cele existente în categoriile de pe site pentru personalizarea produselor, este în totalitate a dumneavoastră. Totodată, trebuie să vă asigurați că aveți dreptul de a folosi imaginile încărcate de dvs. pentru produsele printate la cerere, conform Legii nr. 8/14 martie 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

 

Recomandări pentru întreținerea produselor!

 

·      Întoarcerea produselor pe dos atunci când sunt băgate la mașina de spălat și spălarea acestora doar împreună cu același tip/nuanțe de haine.

·      Folosirea a cât mai puțin detergent și de asemenea, evitarea folosirii înălbitorilor sau a altor substanțe care conțin clor.

·      Evitarea programului de uscare prin centrifugare sau selectați uscarea la numărul minim de rotații/min.

·      Calcarea pe partea interioară a hainelor. Nu folosiți fierul de călcat peste zona imprimată.

·      Uscarea întotdeauna a hainelor întoarse pe dos.

 

Membru online

 

Pentru a vă crea un cont de client, trebuie să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete în ceea ce vă privește.

În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne vedem nevoiți să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Just-be.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

 

Confidențialitatea datelor personale

 

Just-be.ro respectă cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră și se angajează să nu le transmită către terți.

Vă vor fi solicitate: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email.

Suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite clientului confirmarea și livrarea comenzilor.

 

În momentul în care intervin nereguli cu privire la comanda dumneavoastră, vă vom contacta prin email sau telefonic.

 

Clauze finale

 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Prin folosirea site-ului www.just-be.ro (vizitarea sau cumpărarea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declară de acord cu „Termenii și Condițiile” de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea apărea între utilizator/client și vânzător sau partenerii săi va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Definiții și termeni

Utilizator - orice persoană care viziteaza site-ul just-be.ro;

Client - persoana fizică/juridică care efectuează o comandă;

Vânzător - magazin online www.just-be.ro deținut de persoană juridică SC ALTEX PROD SRL, cu sediul în B-dul Independenței, nr. 23, bl. 23, Ap. 10, C.P. 625400, Panciu, Jud. Vrancea, Reg. Com. J39/120/1996 și CIF RO8169502.

Comanda - este considerată un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Client și Vânzător, prin care Clientul transmite Vânzătorului intenția sa de cumpărare a produselor prezentate pe site și plata acestora;

Produse și Servicii - orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate Clientului, de către Vânzător.

Contract -  o comandă confirmată de către Vânzător, prin care acesta este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestora;

Curier - orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid;

Termeni și Condiții - Clientul acceptă termenii în care este încheiat contractul la momentul lansării comenzii. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

Just-be.ro acordă consumatorului o garanție legală de conformitate potrivit prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și cu cele ale Ordonanței de Guvern nr. 21/1992 privind protecția consumatorului.