Despre Noi

Just be!#yourself  #human


Cine suntem noi?

      Tineri cu spirit liber, care doresc să contureze ritmul alert de zi cu zi prin animație și culoare. Cunoaște-ne și începe să te identifici și tu cu unul din printurile propuse de noi in categoria"designs' sau personalizează-ți singur tricoul/hanoracul cu grafica ta in Design your own.


Noi credem în asta:

      totul se întâmplă cu un motiv; drept pentru care și tu ești aici.

În fiecare zi te trezești şi pornești spre o nouă aventură.

Aceeași rutină sau nu, depinde doar de tine cum o descoperi. Unii mai calm, alţii mai rapid, unii cu modestie, alţii cu aroganţă. Şi totuşi, soarele răsare pentru toţi, indiferent cine suntem, semn că avem din start aceeaşi şansă de a ne petrece ziua în deplin acord cu noi înşine şi cu lumea în care deschidem ochii. Trăiește după propriile tale principii și iubește ceea ce faci!

Cum?

      Prin printuri nonconformiste și creative, cu utilaje de ultimă generație și cerneluri pe bază de apă asociate unei game variate de tricouri premium numai bune pentru a-ți echilibra ținuta.
Sfatul nostru către tine!

      Obișnuiește-te să-ți faci zilele unice, treci în mood-ul în care alegi să spui DA, să ridici privirea spre cer şi să-ţi doreşti libertatea mai mult decât orice. Libertatea de a-ţi influența și folosi imaginația. Libertatea de a te dezvălui în deplina ta caracteristică de OM, libertatea de a arăta celorlalţi propria-ți inspirație . Și cum poți face acest lucru, dacă nu și prin ceea ce porți? Aș numi-o aparență, dar este mai mult de atât! Este ceea ce-ți pune amprenta ca om, ca spirit. Este ceea ce te face uman.